Categories
Close
Menu
Menu
Close
Search
Search

Spaaractie korte keten Oost-Vlaanderen

Spaaractie korte keten Oost-Vlaanderen
Print

De spaarkaartactie korte keten stimuleert burgers om lokaal te kopen bij Oost-Vlaamse korte keten-verkooppunten. De actie loopt van 18 mei tot en met 30 juni 2024. Neem deel als korte keten-verkooppunt en zet je eigen producten en de korte keten in de kijker.


Wat?

Consumenten ontdekken met de spaarkaartactie minimaal 2 lokale hoeve- en streekproducenten. Bij elke aankoop geef je je klant een sticker. Met een volle spaarkaart maken je klanten kans op een mooie prijs.

De actie start op de eerste dag van de Week van de Korte Keten, nl. op 18 mei 2024. De Provincie ondersteunt en promoot, samen met VLAM en de andere Vlaamse provincies, de deelnemende korte keten-verkooppunten. 


Voor wie?

Korte keten-verkooppunten uit (Oost-)Vlaanderen kunnen deelnemen. Alle vormen van korte keten-verkoop komen in aanmerking. Niet alleen een hoevewinkel of boerenmarkt, maar ook een automaat, pakketten, zelfpluk, onlineverkoop ... Stimuleer zeker ook je collega-producenten om mee te doen.


Doe mee!

Deelnemen als korte keten-verkooppunt is eenvoudig en gratis. Inschrijven kan tot en met 31 maart 2024. Na inschrijving ontvang je het promotiemateriaal (affiches, gadgets, ...), spaarkaarten en stickers via de post. Alle info vind je hier!

Vorig Artikel Uitbouw van de teelt van gember in Vlaanderen
Volgend Artikel Teeltkalender Biobloemen

Comments are only visible to subscribers.

Ook interessant...