Categories
Close
Menu
Menu
Close
Zoeken...
Search

Waarschuwings- en Actua-berichten voor siertelers & groenvoorzieners

Waarschuwings- en Actua-berichten voor siertelers & groenvoorzieners
Print

Vaak ontbreekt bij boomtelers en groenvoorzieners de tijd om te speuren naar minuscule eitjes of larven van plagen op de plant, toch is dit van kapitaal belang om nadien schade op de plant te voorkomen. Een parasiet wordt best bestreden bij ontluiking, op het ogenblik dat nog geen schade is aangericht en gewasbeschermingsmiddelen en beheersmaatregelen optimaal effect hebben.

Als lid word je per e-mail met Waarschuwings- of W&W-berichten gealarmeerd op het ogenblik dat je gericht waarnemingen kan uitvoeren en krijg je advies over welke beheersmaatregelen (fysische maatregelen of inzetten van natuurlijke vijanden) of gewasbeschermingsmiddelen je op dat ogenblik kan toepassen. Zo kan je gericht en op tijd ingrijpen en werk je milieuvriendelijker en kostenbesparend door het uitsparen van gewasbeschermingsmiddelen en tijd (arbeidskost).

Eveneens ontvangen leden Actua-berichten die onafhankelijke info geven over de nieuwste bestrijdingsmiddelen, geïntegreerde gewasbescherming en helpen bij acute problemen. Ook worden onderzoeksresultaten in deze Actua's verwerkt.


Als lid ontvang je deze berichten per e-mail. Gelieve adreswijzigingen tijdig door te geven via info@viaverda.be om de continuïteit van de verzendingen te kunnen garanderen.
 >> Meer info over de dienstverlening van W&W.


Leden kunnen de W&W- en Actua-berichten hieronder bekijken eens ze ingelogd zijn.
Ben je nog geen lid en wens je deze berichten te ontvangen? Vraag dan je lidmaatschap aan.
 >> Meer info over het lidmaatschap.

 

 

Vorig Artikel Jaarverslag Praktijkcentra Plant 2023
Volgend Artikel Invulformulier voor advies en stalenonderzoek bij het Waarschuwingssysteem voor siertelers en groenvoorzieners

Ook interessant...